Real Madrid revine spectaculos la Istanbul

Real Madrid a evitat cea de-a 3-a înfrângere consecutivă în Euroliga masculină cu o revenire miraculoasă în sfertul 4 al partidei disputate la Istanbul, în compania lui Anadolu Efes. Meciul contând pentru etapa a 11-a s-a încheiat cu scorul de 84-82. Jocul a fost transmis în direct la DigiSport.

Condusă la un maxim de 15 puncte, după trei sferturi în care a fost net inferioară, la capătul cărora scorul era de 74-60, deținătoarea trofeului a reușit din nou un sfert 4 fabulos. Madrilenii au reușit un parțial de 24-8 în ultimele zece minute.

Sergio Llull a transformat două aruncări libere prin care a adus pe Real în avantaj, scor 83-82, cu 17 secunde înainte de final. MVP-ul lunii noiembrie în Euroligă, Vasilije Micic nu a reușit să completeze o nouă prestație excelentă cu un coș decisiv. Sârbul a fost imprecis de pe semicerc, madrilenii culegând recuperarea pentru ca apoi să stabilească scorul final, tot de la linia de pedeapsă.

Anadolu Efes a înscris 52 puncte în prima repriză și area 74 puncte înscrise la intrarea în secvența decisivă, dar nu a reușit să încheie meciul în aceeași notă. Similar altor meciuri din acest sezon, fie în Euroligă sau în Liga ACB, formația antrenată de Pablo Laso a avut un nivel de apărare absolut colosal în ultimul act pentru a se impune.

Gustavo Ayon a totalizat 20 puncte (10/11 din acțiune), 11 recuperări, 3 pase decisive pentru 34 la eficiență. Sergio Llull a adăugat 12 puncte, iar Trey Thompkins a terminat cu 10 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări pentru învingători. În replică, Adrien Moerman a reușit 19 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții, Vasilije Micic a adăugat 15 puncte, 8 pase decisive, Shane Larkin a încheiat cu 14 puncte, 4 pase decisive, iar Tibor Pleiss a totalizat 13 puncte, 5 recuperări.

Real Madrid are 9-2 la general și oprește seria negativă în Euroligă. În schimb, Anadolu Efes Istanbul ajunge la 8-3, văzându-și oprit șirul de victorii consecutive la cinci.

1 comentarii On Real Madrid revine spectaculos la Istanbul

  • Anadolu a avut toate sansele sa cistige acest meci insa pe final presiunea pusa de reusitele consecutive ale lui Real au facut-o sa greseasca prea mult.
    Eu zic ca Anadolu a pierdut meciul asta, altfel Real a aratat pe tot parcursul meciului ca are mai multa valoare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.