Real Madrid a învins Unicaja Malaga în Meciul 1 din semifinalele Ligii ACB

Real Madrid a învins Unicaja Malaga, scor 71-68, în Meciul 1 din semifinalele Ligii ACB – ediția 2016/17. Partida s-a desfășurat miercuri (31.05), la WiZink Center din capitala Spaniei.

Jocul a avut parte de echilibru, elevii lui Pablo Laso având inițiativa pe tabela de marcaj aproape în permanență. Realul s-a desprins 20-16 în secvența inaugurală, ecartul de două posesii menținându-se și la jumătatea partidei, scor 38-34.

Diferența s-a înjumătățit la intrarea în secvența decisivă, scor 52-50. Suspansul s-a menținut și pe parcursul sfertului 4, însă madrilenii au reușit să controleze situația și să se impună la diferență de trei lungimi.

Sergio Llull a avut 28 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări, pentru o prestație demnă de MVP-ul sezonului. Gustavo Ayon a adăugat 13 puncte, 6 recuperări pentru Real. În replică,  Nemanja Nedovic a reușit 18 puncte, iar Alen Omic a terminat cu 12 puncte, 5 recuperări pentru Malaga.

Scorul general este 1-0. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Următoarea confruntare se dispută tot în capitala Spaniei și este programată pentru vineri (02.06).

În cealaltă semifinală, Valencia Basket are 1-0 în fața Baskoniei Gastei. Meciul 1 s-a încheiat cu scorul de 83-82, desfășurându-se la Vitoria. Tot acolo are loc Meciul 2, în cursul serii de joi (01.06).

Foto: www.acb.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.