Real Madrid curtează fundași importanți

Real Madrid intenționează să facă mutări importante în perspectiva sezonului competițional 2019/20. Potrivit Marca, formația antrenată de către Pablo Laso dorește să-și fortifice contingentul de jucători la perimetru, curtând mai mulți jucători.

Publicația amintită, recunoscută pentru apropierea față de clubul din capitala Spaniei, vehiculează patru nume, cel puțin trei dintre acestea fiind extrem de greu de adus în această vară. Este vorba despre Nando De Colo și Sergio Rodriguez, de la CSKA Moscova, Vasilije Micic, de la Anadolu Efes Istanbul, respectiv Kostas Sloukas, de la Fenerbahce Istanbul.

Nando De Colo în acțiune. Foto: www.euroleague.net

De Colo este singurul căruia îi expiră contractul la finele sezonului 2018/19. Angajamentul lui Rodriguez cu echipa din capitala Rusiei are valabilitate până în vara anului 2020, în timp ce Micic și Sloukas sunt la final de contract cu precizarea că cele două cluburi din Istanbul au opțiunea de a prelungi contractele acestora.

Este cert că Real Madrid va conta în sezonul următor pe serviciile lui Sergio Llull și Facundo Campazzo, cei care acoperă poziția 1 în actuala stagiune. Rămâne de văzut dacă trupa condusă de către Pablo Laso va putea să adauge alte nume, în condițiile în care Rudy Fernandez și Jaycee Carroll, jucătorii de poziția 2 de la Real sunt la rândul lor legați prin contract de Madrid în sezonul 2019/20.

Reamintim că Real Madrid are cel mai mare buget din Europa în sezonul 2018/19. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată, după ce ani de zile CSKA Moscova a deținut cel mai mare buget pe bătrânul continent.

De notat că în sezonul 2019/20 numărul participantelor în Euroliga masculină va crește la 18, ceea ce înseamnă că fiecare echipă va juca câte 34 partide în sezonul regulat. Cu patru mai multe decât în actuala ediție. Prin urmare, fortificarea lotului de jucători devine o necesitate, mai ales la un club care își permite din punct de vedere financiar.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.