Real Madrid continuă colaborarea cu Maciulis și Carroll

Real Madrid a oficializat continuarea colaborării cu Jonas Maciulis și Jaycee Carroll. Doi dintre cei mai fini specialiști în jocul defensiv, respectiv în finalizarea acțiunilor de la mare distanță își continuă activitatea la unul dintre cele mai redutabile cluburi din ultimii ani pe bătrânul continent.

Maciulis are 31 ani și este înalt de 2.01 metri. El evoluează la poziția 3. Are două sezoane la activ în capitala Spaniei, după ce a mai jucat în Lituania, Italia și Grecia. Jonas are nouă sezoane în Euroligă și 163 meciuri jucate cu medii pe carieră de 8.9 puncte, 3.7 recuperări, 1.3 intercepții și 1.2 pase decisive. Are procentaj de 36% la aruncările de trei puncte și un coeficient de 8. la eficiență. Este unul dinte cei mai buni jucători defensivi din baschetul european.

Carroll este în vârstă de 33 ani, măsoară 1.91 metri și evoluează la poziția 2. American cu cetățenie azeră, Jaycee este component al lui Real Madrid din anul 2011, după un sezon petrecut în Italia și doi în Spania, alături de Gran Canaria. În cinci sezoane la nivel de Euroligă, toate în echipamentul alb, Carroll are 118 meciuri jucate și medii de 10.2 puncte, 2.1 recuperări și 0.7 recuperări. Un etalon în ceea ce privește noțiunea de shooter, Carroll are 206 reușite de pe semicerc cu un procentaj de 43% în competiția de top a Europei.

Ambii jucători au contribuit decisiv la câștigarea Euroligii în anul 2015.

De notat că Jaycee Carroll va petrece următorii trei ani alături de formația din capitala Spaniei, ceea ce înseamnă că el își va încheia cariera în uniforma lui Real.

Până a această oră s-au confirmat ori prelungit contractele următorilor jucători: Rudy Fernandez, Andres Nocioni, Luka Doncic, Jonas Maciulis, Felipe Reyes, Jaycee Carroll, Augusto Cesar Lima, Sergio Llull.

Pablo Laso a fost confirmat în funcție și devine cel mai longeviv antrenor din Euroligă după demiterea lui Xavi Pascual de la rivala Madridului.

Madrilenii negociază intens cu mai mulți jucători, printre care se numără Gustavo Ayon, Anthony Randolph și Dontaye Draper.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.