Real Madrid a câștigat ultimul meci înaintea playoff-ului Euroligii

Real Madrid a câștigat ultimul meci disputat înaintea playoff-ului Euroligii masculine. Formația antrenată de Pablo Laso a dispus de Real Betis Sevilla, scor 87-76. Meciul contează pentru sezonul regulat al campionatului Spaniei.

Jocul a fost controlat de madrileni, care s-au desprins la 11 lungimi din primul sfert. Ecartul a oscilat pe parcursul următoarelor 30 minute de joc însă la finalul partidei diferența a fost tot de 11 puncte.

Andres Nocioni a totalizat 26 puncte, incluzând cinci coșuri de trei puncte. Argentinianul, aflat la ultimul sezon din carieră, a suplinit excelent absența lui Anthony Randolph.

L-a secondat Jaycee Carroll, autor a 25 puncte, cu alte cinci coșuri de pe semicerc, iar Othello Hunter a terminat cu 10 puncte și 9 recuperări pentru învingători. În replică, Trent Lockett a reușit 18 puncte, 6 recuperări, iar Strahinja Milosevic a terminat cu 17 puncte pentru Sevilla.

Emanuel Cațe nu a fost înscris pe foaia oficială a acestui meci pentru Sevilla.

Real Madrid urcă pe prima poziție a Ligii ACB, având 20-7 la general. În schimb, Sevilla are 8-19 și se situează pe locul al 16-lea, penultimul în Spania.

Formația din capitala Spaniei se duelează cu Darussafaka Dogus Istanbul în playoff-ul Euroligii masculine. Primele două meciuri se dispută la Madrid, în cursul serilor de miercuri (19.04) și vineri (21.04). Ambele meciuri pot fi urmărite la DigiSport.

Foto: www.acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.