Real Madrid și FC Barcelona au suferit prima înfrângere în Liga ACB – ediția 2018/19

Real Madrid și FC Barcelona au suferit prima înfrângere în Liga ACB – ediția 2018/19 în interval de 24 ore. Astfel, în urma meciurilor din cadrul etapei a 7-a nu mai există nicio echipă neînvinsă în campionatul Spaniei.

Sâmbătă (03.11), Montakit Fuenlabrada a depășit pe FC Barcelona, scor 79-73. Meciul a fost decis un ultimul act, atunci când gazdele au înscris 28 puncte, față de cele doar 21 ale catalanilor.

Luka Rupnik a reușit 15 puncte, Marko Popovic a adăugat 11 puncte, iar Francisco Cruz a terminat cu 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Thomas Heurtel a totalizat 16 puncte, 4 pase decisive, iar Pierre Oriola a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive pentru Barcelona.

Duminică (04.11), MoraBanc Andorra s-a impus la WiZink Center, pe terenul lui Real Madrid, scor 107-105. Învingătorii aveau 92 puncte marcate la capătul celui de-al 3-lea sfert. Coșul victoriei poate fi văzut în imaginile alăturate.

Dylan Ennis și Michele Vitali au avut câte 17 puncte fiecare, alți cinci jucători ai Andorrei având cel puțin zece puncte marcate pentru învingători. În replică, Jaycee Carroll a totalizat 32 puncte, iar Sergio Llull a terminat cu 17 puncte, 5 pase decisive pentru Real Madrid.

În urma acestui rezultate, Real Madrid și FC Barcelona au 6-1 la general. Formația antrenată de Pablo Laso își vede oprită învincibilitatea în acest sezon, după ce a câștigat primele 13 jocuri în toate competițiile.

Fuenlabrada și Andorra au ambele 3-4 la general în Liga ACB. De notat că Fuenlabrada a pierdut cu 30 puncte pe teren propriu la mijlocul acestei săptămâni în Basketball Champions League, unde are 3-1 la general. În schimb, Andorra oprește o serie de patru înfrângeri consecutive în Liga ACB pe terenul campioanei Europei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.