Rapid București și Știința București au dominat Nike 3×3 Challenge, prima etapă din circuitul national Sport Arena Streetball

Rapid București la Open Masculin și Știința București la Open Feminin sunt campioanele Nike 3×3 Challenge la categoriile de elită.

Rapidiștii cu Bogdan Cezar Sandu, Cătălin Vlaicu, Alin Spahiu și Cătălin Bordei s-a impus în finală în fața sârbilor de la Intergalactic, scor 18-16. Cei patru jucători și-au adjudecat un premiu de 4500 de lei.

Echipa feroviară a avut reprezentantă și în finala la Open Feminin, însă rapidistele au cedat în fața fetelor de la Știința București, care au fost premiate de către Fitbit cu brățări de fitness.

Cunoscuta cântăreață Lora s-a distrat de minune în weekend pe terenul de baschet la Nike 3×3 Challenge, primul eveniment marca Sport Arena Streetball din 2018, care a avut loc în ParkLake Shopping Center.

Deși a avut adversari de top, precum baschetbaliștii Anca Stoenescu, cea mai titrată jucătoare din istorie, sau Virgil Stănescu, actualul președinte al CSM Steaua Eximbank, Lora s-a bazat pe coechipierii săi Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Ionuț Ghenu. Meciul vedetelor de la Nike 3×3 Challenge s-a încheiat nedecis, 5-5.

Starurile au fost aplaudate din tribune de către Jojo și Paul Ipate, în vreme ce Willmark și majoretele de la Dracula’s Girls au oferit momentul artistic al serii de duminică, în pași de salsa.

Nu a ratat turneul nici Ellie White, care a fost prezentă la eveniment în seara zilei de sâmbătă, alături de soțul său Doru Truică, fost jucător și mare pasionat de baschet.

Turneul a fost transmis LIVE pe site-ul oficial, iar jucătorii au avut ocazia să își urmărească propriile evoluții și chiar să își editeze clipuri video cu faze din meciuri. Totul a fost posibil cu ajutorul aplicației Playsight, care este utilizată de către echipe din NBA, printre care și campioana Golden State Warriors. Playsight a fost utilizată în premieră în România la Nike 3×3 Challenge pentru baschet 3×3. Aplicația este extrem de populară în lumea tenisului, acolo unde a fost folosită și de Simona Halep.

Pentru prima oară în istoria turneelor Sport Arena Streetball cei mai mici baschetbaliști au avut categoriile lor dedicate, iar Leii, după ce au fost suporteri înfocați ai echipei lor de veterani, campioană la plus 35 de ani, s-au impus și pe teren, la categoria Baby, sub 10 ani.

Momentele de slamdunk și freestyle au completat un week-end spectaculos la ParkLake Shopping Center. Andrew Wiggins, Joel Henry și Tarryn Algar au creat câteva momente unice, printre care și un slam-dunk reușit dintr-o pasă venită de pe terasa mall-ului ParkLake.

Cu ocazia turneului au fost lansate primele produse de baschet marca Sport Arena Streetball, în parteneriat cu Nike. Echipamentul oficial de joc de la Nike 3×3 Challenge (maiou și șort) precum și tricoul FIBA 3×3 pot fi achiziționate acum din magazinul Nike ParkLake și online pe www.sport-loft.com.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball este organizat cu sprijinul ParkLake Shopping Center și Nike și este susținut de: Raiffeisen Bank, Fitbit, Gatorade, Ursus Cooler, Sport Loft, Pep&Pepper, Horizon, Ideal Board Games, World Class, Carrefour ParkLake, ProFM și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.