Rami Hadar și-a prelungit contractul cu Hapoel Be’er Sheva

Rami Hadar, antrenorul israelian care a condus pe SCM U Craiova în sezonul 2017/18, și-a prelungit contractul cu Hapoel Be’er Sheva în primul eșalon baschetbalistic din țara natală. Anunțul a fost făcut joi (14.03), de către clubul la care amintitul tehnician activează.

Hadar a preluat pe Hapoel Be’er Sheva în vara anului 2018, după ce și-a încheiat angajamentul alături de Craiova. Alături de olteni, Rami Hadar a obținut locul 7 în LNBM, aceștia fiind învinși cu 3-0 în primul tur al playoff-ului de BC CSU Sibiu.

Sub comanda antrenorului în vârstă de 52 ani, Hapoel Be’er Sheva are 11 victorii și 10 înfrângeri la activ, situându-se pe locul al 5-lea în clasamentul la zi al Winner League. Amintita echipă este devansată de Unet Holon, Maccabi Tel-Aviv, Hapoel Ierusalim și Hapoel Eilat.

De-a lungul carierei, Hadar a antrenat următoarele echipe: Hapoel Holon, Hapoel Migdal HaEmeq, Beitar Binyamina, Hapoel Givatayim, Maccabi Ashdod, Maccabi Be’er Ya’akov, Maccabi Hod HaSharon, Maccabi Haifa, Hapoel Afula. El a pregătit pe Maccabi Tel-Aviv în sezonul competițional 2016/17, atunci când a reușit să le învingă pe Fenerbahce Istanbul și Olympiacos Pireu, formații ce au disputat finala Euroligii în acea ediție.

Alături de Maccabi Haifa, Hadar a câștigat campionatul din Israel, după o finală câștigată în compania lui Maccabi Tel-Aviv. Această performanță s-a consemnat în sezonul 2012/13.

1 comentarii On Rami Hadar și-a prelungit contractul cu Hapoel Be’er Sheva

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.