Rafa Martinez s-a retras

Rafa Martinez și-a încheiat cariera. Acesta își încheie activitatea după 21 sezoane la nivel de seniori. Ultimul său meci a avut loc luni (10.06), în compania lui Real Madrid, în semifinalele Ligii ACB.

Înalt de 1.90 metri, Martinez este jucătorul cu cele mai multe coșuri de trei puncte marcate în istoria EuroCup. El și-a început activitatea la nivel de seniori în 1998, alături de Manresa. În anul 2000 s-a transferat la Vic, pentru ca între 2001–2003 să joace pentru Valls. Rafa s-a întors al Manresa pentru cinci sezoane, iar din 2008 a jucat numai pentru Valencia Basket.

Palmaresul lui Rafa Martinez include două sezoane la nivel de Euroligă și câștigarea EuroCup de trei ori. El are un titlu de campion al Spaniei, câștigat în urmă cu doi ani.

Martinez se retrage al cârsta de 37 ani. El nu și-a putut ascunde lacrimile la finalul Meciului 3 al seriei cu Real Madrid. El a declarat că „Valencia a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.