Radosav Spasojević, noul jucător al Stelei București

Radosav Spasojević se alătură Stelei București. În vârstă de 27 ani, sportivul originar din Muntenegru va debuta în baschetul românesc pe parcursul sezonului 2019/20.

Transferul lui Spasojevic la Steaua București a fost anunțat de pagina de facebook a fostei sale echipe.

Radosav Spasojević, koji je prošle sezone u dresu Sutjeske, u ABA2 ligi , prosječno bilježio 19 poena uz šest…

Publicată de KK Sutjeska Media pe Joi, 8 august 2019

Înalt de 2.04 metri, Radosav Spasojević este jucător de poziția 4. El a jucat la nivel profesionist pentru Traiskirchen Lions (Austria), Oviedo (Spania), Sutjeska (Muntenegru), Mega Leks (Serbia) și MZT Skopje (Macedonia de Nord). El se află în fața celui de-al zecelea sezon de carieră.

În sezonul 2018/19, Spasojevic a jucat pentru Sutjeska. El a bifat 19 apariții în Liga Adriatică 2 și 23 în în Muntenegru. A avut medii statistice de 19.3 puncte, 6.2 recuperări, 1.8 pase decisive și 0.5 intercepții pentru 19.8 la eficiență în 31 minute pe partidă. A avut procentaje de 51% la aruncările de două puncte, 34% la trei puncte, respectiv 82% la linia de pedeapsă. De asemenea, a avut medii de 13 puncte, 4.5 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 13.3 la eficiență în 24 minute pe meci în campionatul din Muntenegru.

Militarii i-au legitimat deja pe Radu Voinescu, Alex Hărănguș, Keith Clanton, Strahinja Jovanovic. Noul antrenor principal este Cătălin Burlacu, acesta fiind asistat de Zoli Safar.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.