Rade Zagorac egalează în finala din Serbia

Partizan Belgrad a egalat situația la general în finala campionatului din Serbia. Formația antrenată de Andrea Trinchieri a învins Steaua Roșie Belgrad, scor 73-72, în Meciul 2 al finalei.

Rade Zagorac a marcat coșul victoriei, unul de trei puncte, cu mai puțin de patru secunde rămase din timpul de joc. Steaua Roșie nu a mai avut timp de odihnă, această echipă aruncând pe sirenă, de la mare distanță, fără sorți de izbândă.

Partida a demarat favorabil lui Partizan, echipă ce conducea cu 17-9 după primul sfert, respectiv cu 36-29 la jumătatea meciului. Steaua Roșie a replicat cu un parțial de 24-13 în sfertul al 3-lea, pentru a trece la conducere, însă ultimul sfert a fost echilibrat, fiind decis de amintita aruncare a lui Zagorac.

Marcus Paige a totalizat 19 puncte, iar Nikola Jankovic a adăugat 13 puncte, 10 recuperări pentru Partizan. De notat că Rade Zagorac a totalizat 5 puncte, având 2/9 la aruncările din acțiune. Înaintea coșului decisiv, Zagorac a avut 0/6 la aruncările de pe semicerc.

Mouhammad Faye a totalizat 14 puncte, Dejan Davidovac a adăugat 11 puncte, iar Jimmy Baron a terminat cu 10 puncte, 7 pase decisive pentru Steaua Roșie.

Scorul general a devenit 1-1. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul 3 este găzduit de Steaua Roșie și are loc sâmbătă (15.06).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.