Max Pustozvonov a fost inclus în lotul lărgit al Ucrainei pentru EuroBasket 2017

Maksym Pustozvonov se numără între jucătorii nominalizați în lotul lărgit al Ucrainei în perspectiva participării la EuroBasket 2017. Lista cuprinde 25 de jucători.

Extrema lui U-BT Cluj-Napoca face parte dintr-o listă în care se regăsesc Alex Len (Phoenix Suns), Kyrylo Fesenko (Avellino), Viatcheslav Kravtsov (Valencia), Sergey Gladyr (Monaco), respectiv naturalizatul Pooh Jeter. De asemenea, lista îl cuprinde și pe Vyatcheslav Bobrov, fost jucător la BCM U Pitești.

Pustozvonov a fost inclus în lotul de 12 al Ucrainei la FIBA World Cup 2014. De asemenea, el a participat deja la trei ediții ale EuroBasket – 2011, 2013 și 2015.

Ceilalți jucători din lotul lărgit al Ucrainei sunt Klym Artamonov, Denys Lukashov, Oleksandr Ryabchuk, Oleksandr Lypovyy, Oleksandr Mishula, Ruslan Otverchenko, Bogdan Bliznyuk, Oleksandr Kolchenko, Voldymyr Koniev, Pavlo Krutous, Volodymyr Gerun, Maksym Korniyenko, Vyacheslav Petrov, Stanislav Tymofeenko, Igor Zaytsev, Artem Pustovyi și Joel Bolomboy.

Antrenorul echipei naționale este Yevgen Murzin.

La EuroBasket 2017, Ucraina face parte din Grupa B, care se va desfășura la Tel-Aviv. Adversarii ex-sovieticilor vor fi Israel, Lituania, Georgia, Italia și Germania. Primele patru clasate se califică pentru fazele eliminatorii, care se vor desfășura la Istanbul, Turcia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.