Programul zilei de deschidere (18.06) la Campionatul Național de baby baschet – ediția 2017

Federația Română de Baschet a anunțat programul zilei de duminică (18.06), cea de deschidere a Campionatului Național de baby baschet (U10) – ediția 2017. Evenimentul se va desfășura la Mangalia.

Marșul micului baschetbalist se va desfășura duminică (18.06) începând cu ora 18:00.

Ședința tehnică se va desfășura cu începere de la ora 19:00, la Clubul Maritimo, din portul turistic Mangalia. În primă fază ea va fi destinată competiției feminine, urmând ca de la ora 19:30 să se desfășoare ședința tehnică pentru competiția masculină.

Validarea echipelor participante la Campionatul Național de baby baschet se va efectua duminică (18.06), cu începere de la ora 15:00 și se va încheia la ora 18:30. Locul de desfășurare este tot clubul Maritimo.

Informații utile pentru validare:

Echipe

Tabelul  “Lista baby – mini baschet – Mangalia 2017” completat, semnat si stampilat de structura sportiva, acelasi cu cel trimis in format excel.

Sportivi

Legitimatia tip FRB sa aiba viza anuala aplicata pe legitimatie pentru sezonul 2016-2017, sa aiba viza medicala aplicata pe legitimatie valabila pe toata durata competitiei (adeverintele medicale sau tabelele cu viza medicala nu sunt valabile)
toti sportivii unei echipe trebuie sa aiba in legitimatie aceeasi denumire a structurii sportive.

Antrenori

Carnet de antrenor cu semnatura titularului, viza anuala aplicata pe carnet pentru sezonul 2016-2017 anganjamentul cu structura sportiva la care antreneaza, stampilat si semnat
minim Licenta “C” pentru antrenorii echipelor de Minibaschet – grupa Rosie

Daca in urma validarii o echipa ramane cu mai putin de 9 jucatori sau fara antrenor, aceasta va avea statut de “invitat” si nu se va putea califica in jumatatea superioara a clasamentului!

Competiția propriu zisă va demara luni (19.06).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.