Programul sferturilor de finală în concursul de baschet feminin la J.O. 2016

Faza grupelor a luat sfârșit în concursul de baschet feminin de la Jocurile Olimpice. Se cunosc cele opt echipe calificate pentru fazele eliminatorii, respectiv programul confruntărilor din faza sferturilor de finală, respectiv culoarul până la finala competiției.

Australia și SUA sunt neînvinse la încheierea grupelor. Spania are o singură înfrângere, pentru ca Franța, Turcia, Japonia și Canada să aibă câte două eșecuri la capătul primei faze a concursului de baschet feminin.

Serbia completează tabloul echipelor calificate. Campioana în exercițiu a Europei a început cu trei înfrângeri, dar a câștigat următoarele două partide pentru a-și asigura prezența între optimele opt echipe.

Programul sferturilor de finală:

Australia vs Serbia (1)
SUA vs Japonia (2)
Franța vs Canada (3)
Spania vs Turcia (4)

În semifinale sunt programate următoarele încleștări:

Învingător 2 vs Învingător 3
Învingător 1 vs Învingător 4

Sferturile de finală se dispută marți (16.08), semifinalele au joc joi (18.08), iar sâmbătă (20.08) se va desfășura finala și jocul pentru medalia de bronz în concursul de baschet feminin.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.