Programul primului tur în playoff-ul campionatului din Turcia

Sezonul regulat al ligii profesioniste din Turcia s-a încheiat marți (16.05) cu disputarea ultimelor două jocuri restante. Darussafaka Dogus a obținut o victorie categorică, iar Besiktas s-a impus cu scorul de 91-90, în confruntarea cu Anadolu Efes, ce a stabilit ordinea locurilor 2 și 3.

Fenerbahce a încheiat sezonul regulat pe prima poziție cu un bilanț excelent, de 28 victorii și doar două înfrângeri. Acest parcurs este cu atât mai prețios cu câte galben-albaștrii au disputat 33 meciuri în Euroligă pe parcursul acestui sezon competițional.

Besiktas Istanbul a ocupat locul al 2-lea. Formația antrenată de Ufuk Sarica a avut 24-6 la general. Celelalte două echipe care vor beneficia de avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului sunt Anadolu Efes Istanbul și Darussafaka Dogus. Ambele au avut 23-7 la general. Efes s-a poziționat pe locul al 3-lea.

Banvit Bandirma s-a clasat pe locul al 5-lea, cu un bilanț general de 21-9.

Galatasaray a ocupat locul 6, cu 18-12 la general, Gaziantep Basketball a fost a 7-a, cu 16-14 la general, iar Tofas Bursa a avut 15-15 la general, clasându-se pe 8.

Așadar, programul primului tur al playoff-ului este următorul:

Fenerbahce Istanbul vs Tofas Bursa
Besiktas Istanbul vs Gaziantep Basketball
Anadolu Efes Istanbul vs Galatasaray Istanbul
Darussafaka Dogus vs Banvit Bandirma

Se joacă pe sistemul cel mai bun din trei meciuri. Fiind serii scurte e posibil orice.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.