Programul și lotul naționalei feminine în faza grupelor la Jocurile Francofoniei

Echipa națională de baschet feminin a României va participa la cea de-a 7-a ediție a Jocurilor Francofoniei, la Abidjan, Coasta de Fildeș.

Formația antrenată de Dragan Petricevic și Miljan Medvedj a încheiat seria jocurilor de pregătire și a plecat în Coasta de Fildeș pentru competiția amintită.

Lotul de jucătoare este alcătuit din Sonia Ursu, Dora Ardelean, Teodora Neagu, Alexandra Dumitrache, Kincso Kelemen, Paula Lenart, Izabella Lovasz, Diana Moraru, Ioana Ghizila, Ana Ferariu si Alina Podar. De notat că Alina Crăciun nu a efectuat deplasarea din cauza unor probleme medicale.

Programul „acvilelor” în cadrul Grupei A de la Jocurile Francofoniei:

22 iulie, ora 16:30 – vs Camerun
23 iulie, ora 21:00 – vs Canada
24 iulie, ora 23:15 – vs Tunisia

Potrivit paginii oficiale de facebook a echipei naționale de baschet feminin a României, trei jucătoare de la lotul U20, care a participat la Campionatul European Divizia B din Israel, au făcut joncțiunea cu echipa.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.