Program aglomerat pentru opt echipe din LNBM în următoarele două săptămâni

Opt echipe din Liga Națională de baschet masculin vor avea un program aglomerat în următoarele două săptămâni. În perioada 25 ianuarie – 10 februarie 2019, adică în decurs de aproximativ două săptămâni, aceste formații vor disputa cinci meciuri oficiale fiecare.

Este vorba despre etapele 2, 3 și 4 în faza a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19, intercalate de cele două manșe ale turului al 3-lea în Cupa României. Cele opt echipe sunt:

Trei din Grupa Roșie – SCM U Craiova, BCM U FC Argeș Pitești și SCM Timișoara
Trei din Grupa Galbenă – Athletic Constanța, Dinamo Știința București, CSM Mediaș
Două din Grupa Albastră – CSM Tîrgu Mureș, CSM Sighetu Marmației

Iată programul acestor formații mai exact:

25/27 ianuarie (weekend) – LNBM F2 Etapa 2
29/31 ianuarie (intermediar) – CR Turul 3, Manșa 1
1/3 februarie (weekend) – LNBM F2, Etapa 3
5/7 februarie (intermediar) – CR Turul 3, Manșa 2
8/10 februarie (weekend) – LNBM F2, Etapa 4

Programul jocurilor din turul 3 al Cupei României poate fi consultat AICI. Vom reveni cu datele și orele de începere ale acestor jocuri.

Ulterior se vor întrerupe competițiile destinate echipelor de club pentru a face loc acțiunilor echipei naționale de baschet masculin a României. Aceasta va juca, pe 21 și 24 februarie anul curent, două meciuri în precalificările FIBA EuroBasket 2021.

Competițiile de club se vor relua în primul weekend din martie (1-3 martie).

U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, Steaua București și CSU Sibiu sunt calificate direct în sferturile de finală ale Cupei României. Această fază se va disputa în dublă manșă eliminatorie pe 13 și 20 martie anul curent. Final Four-ul Cupei României va avea loc pe 17-18 aprilie 2019.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.