Program aglomerat pentru mai multe echipe în luna martie

Energia Târgu-Jiu va avea cel mai mare număr de meciuri în luna martie. Formația gorjeană are șase partide programate în Liga Națională și două sau chiar trei în EuroChallenge.

Trupa pregătită de către Antonis Constantinides se duelează cu Le Mans Sarthe pentru un oc la turneul final al FIBA EuroChallenge, pentru ca în campionat să aibă de disputat o restanță la Craiova, alte două deplasări la Timba și Gaz Metan, respectiv trei jocuri pe teren propriu cu echipe puternice precum Steaua CSM București, U BT Cluj și BC Mureș. Așadar, gorjenii vor avea 8 sau chiar 9 meciuri în martie

SCM U Craiova are programate șase meciuri în campionat și va susține două în Liga Balcanică. Oltenii nu își cunosc deocamdată oponentul în playoff-ul competiției regionale, însă este cert că vor juca pe 10-11 martie jocul tur, respectiv pe 24-25 martie meciul retur. De asemenea, Craiova are deplasări la Ploiești și București în LNBM, respectiv patru jocuri pe teren propriu, în compania echipelor din Oradea, Târgu-Jiu, Sibiu, respectiv a Timbei Timișoara. Astfel, echipa lui Andjelko Mandic va disputa opt meciuri în următoarele 28 de zile.

BC Timișoara este o altă echipă cu program aglomerat în cea de-a 3-a lună a anului 2015. Formația antrenată de către Dragan Petricevic are programate cinci meciuri în Liga Națională, respectiv două în Cupa României. Interesant este că bănățenii au programat primul meci de abia pe data de 7 a lunii, astfel încât va disputa toate cele șapte jocuri din această perioadă în decurs de trei săptămâni.

În fine, CSU Ploiești este a 4-a și ultima echipă care va juca mai mult de cinci meciuri oficiale în luna martie. Prahovenii au trei jocuri pe teren propriu și unul în deplasare la nivelul Ligii Naționale, respectiv dubla cu BC Timișoara din sferturile de finală ale Cupei României. Campioana în exercițiu va avea un total de șase meciuri oficiale.

CSM-U Oradea și Universitatea Cluj-Napoca sunt echipele care au cele mai puține meciuri de disputat în martie. Ambele au câte patru jocuri, toate la nivelul Ligii Naționale.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.