Probleme de efectiv pentru Fenerbahce

Fenerbahce Istanbul se deplasează la Atena, pentru confruntarea cu Panathinaikos, în etapa a 11-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19. Partida se va desfășura vineri (07.12), ora 21.30, în transmisiune directă la DigiSport.

Va fi un meci special pentru Zeljko Obradovic, antrenorul lui Fener. El va fi din nou adversarul lui PAO, formație pe care a antrenat-o între 1999 și 2012, pe care a propulsat-o spre titlul de cea mai bună echipă a epocii moderne în baschetul european.

Obradovic va fi lipsit de câțiva jucători în cadrul acestei partide. Este vorba despre turcii Melih Mahmutoglou și Ahmet Duverioglou, ambii fiind accidentați. Cei doi nu au efectuat deplasarea în capitala Greciei.

Marko Guduric face parte din delegația lui Fenerbahce la Atena, însă o decizie cu privire la folosirea sa în acest meci va fi luată în ziua jocului. În plus, Kostas Sloukas este la rândul său incomplet refăcut. Și el s-a deplasat la Atena, o decizie în cazul său urmând să se ia tot vineri.

Așadar, probleme de efectiv pentru turci, însă la nivel de Euroligă formația galben-albastră are suficiente resurse. Problematic, pentru moment, se anunță parcursul în campionatul intern, unde sunt permiși cel mult cinci străini pe foaia de arbitraj a unui meci.

De cealaltă parte, Ioannis Papapetrou va lipsi pentru Panathinaikos Atena. Niciun alt jucător nu este accidentat din angrenajul formației antrenate de către spaniolul Xavi Pascual.

Fenerbahce are o serie de șase victorii și un bilanț general de 9-1 cu care împarte primele două poziții în Euroliga masculină, alături de CSKA Moscova. În schimb, Panathinaikos a pierdut trei din ultimele patru meciuri și are un bilanț general de 5-5, care o plasează pe locul al 8-lea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.