Primele informații despre lotul de jucători al CSM Galați

CSM Galați a anunțat că o bună parte a componenților echipei U20, campioana națională în sezonul 2018/19, vor face trecerea la echipa de seniori a clubului. Gruparea de la malul Dunării va juca în Grupa valorică B a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20.

Jucătorii Alexandru Vlad, Alexandru Patko, Andrei Giangu, Eduard Zaharia, Sebstian Celmare fac trecerea la echipa de seniori. Acestora li se alătură Mihai Grecu, jucător ce a evoluat pentru CSM Phoenix CSU Galați în LNBM în sezonul trecut.

🏀 Campionii U20, la echipa de seniori🏀 Galatiul continua traditia baschetului in cel mai frumos mod posibil: cu o…

Publicată de CSM Galați pe Joi, 15 august 2019

Reamintim că CSM Galați a anunțat numirea lui Eugen Ilie în funcția de antrenor principal al echipei. El sosește de la CSO Voluntari, formație pe care a pregătit-o în ultimul sezon și jumătate. Acesta a declarat la conferința de presă de prezentare că, alături de atragerea publicului către echipa de baschet, primul obiectiv al echipei este accederea în Grupa Galbenă, adică în grupa 7-12 pentru faza a 2-a a sezonului regulat al LNBM – ediția 2019/20.

Formația de la malul Dunării s-a despărțit în această vară de Robert Stan și Radu Voinescu. Primul a semnat la BC CSU Sibiu, iar al 2-lea a trecut la Steaua București. Aceștia au fost principalele opțiuni ale gălățenilor ca români U23 în sezonul trecut.

Sezonul 2019/20 demarează pentru CSM Galați pe 5 octombrie, cu primul tur al Cupei României. Adversar este CSM Sighetu Marmației. Cele două formații se vor duela de trei ori consecutiv în decursul unei singure săptămâni, întrucât pe 12 octombrie, în prima etapă, este programată înfruntarea directă din prima etapă a Ligii Naționale.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.