Prima victorie pentru Zare Markovski la cârma lui Sassari

Zare Markovski a repurtat primul succes din postură de antrenor al lui Banco din Sardegna Sasari. Selecționerul reprezentativei masculine de baschet a României a ghidat fosta campioană a Italiei spre victorie la Pistoia, scor 80-69.

Partida nu a început așa cum și-au dorit vizitatorii. Pistoia a înscris 28 puncte și s-a desprins la nouă puncte pe tabela de marcaj. Defensiva lui Sassari s-a îmbunătățit începând cu sfertul al 2-lea, dar ofensiva nu a dat rezultate, astfel încât gazdele continuau să conducă la jumătatea partidei, scor 40-32.

Foto Ciamillo-Castoria/S. D’Errico

Sfertul al 3-lea a consemnat un parțial de 29-16 în favoarea oamenilor lui Markovski. Aceștia au trecut la conducere și s-au desprins decisiv, controlând situația pe tabela de marcaj până la final.

Învingătorii au avut mai multe reușite de pe semicerc decât din interiorul acestuia. Cu 13 triple și cu 19/21 de la linia de pedeapsă, formația din Sassari a repurtat un succes important și necesar în cursa pentru obținerea unui loc în playoff-ul Lega Basket Serie A.

Will Hatcher, fost jucător la CSU Sibiu, a totalizat 20 puncte, alți trei jucători marcând cel puțin 13 puncte penru învingători.

Sassari are 13-13 la general cu patru etape rămase din sezonul regulat. Echipa lui Zare Markovski continuă lupta pentru calificarea în playoff. Acesta a fost al 2-lea meci al lui Sassari sub comanda lui Markovski. Primul meci al macedoneanului s-a încheiat cu înfrângere pe teren propriu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.