Prima victorie pentru Steaua CSM EximBank București în FIBA Europe Cup

Steaua CSM EximBank București a obținut prima victorie stagională în arena internațională. Echipa militară a depășit pe BC Prievidza, scor 82-71, în etapa a 4-a din prima fază a FIBA Europe Cup. Meciul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din capitală.

A fost un meci cu răsturnări de situație. Steaua a început partida mai bine și s-a desprins la șase lungimi în primele zece minute. A urmat un parțial de 45-36 în favoarea lui Prievidza în sferturile 2-3, pentru ca secvența decisivă să aparțină gazdelor. Roș-albaștrii au reușit un parțial de 24-10 cu care s-a încheiat confruntarea.

malesevic

Nikola Malesevic (foto) a avut 25 puncte, 7 recuperări, Cam Long a adăugat 17 puncte, 10 pase decisive și 6 recuperări, iar Dave Dudzinski a încheiat cu 13 puncte și 17 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Andre Jones a reușit 17 puncte, 4 pase decisive, tânărul Mario Ihring a adăugat 12 puncte, 4 pase decisive, iar Rastko Dramicanin a încheiat cu 11 puncte pentru slovaci.

Ambele echipe au 1-3 la general în urma acestui rezultat. Bucureștenii au avantaj asupra slovacilor la egalitate în doi întrucât Prievidza a învins la diferență de nouă puncte în tur.

Foto: FIBA Europe Cup

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.