Prima victorie pentru Alex Olah în cupele europene

Belfius Mons Hainaut a obținut prima victorie la primul joc susținut pe teren propriu în actuala ediție a FIBA Europe Cup. Belgienii, cu Alex Olah în teren, au depășit pe Sodertalje Kings cu scorul de 94-77.

Partida a fost decisă în sfertul al 3-lea, atunci când Mons a realizat un parțial de 32-15. Prima repriză se desfășurase sub semnul echilibrului fiind adjudecată de suedezi la limită, scor 43-42.

Olah a avut 22 minute de joc, perioadă în care a totalizat 4 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive pentru 5 la eficiență și 19 la +/-. Românul are medii de 6.3 puncte, 3.3 recuperări și 1.0 pase decisive în aproape 20 minute pe partidă.

Belfius Mons Hainaut are 1-2 la general după această partidă și se situează pe locul al 2-lea în Grupa C. Belgienii au avantajul coșaverajului în eventualitatea unei egalități în doi cu suedezii, cele două împărțindu-și victoriile.

Următorul meci al echipei lui Olah în cupele europene este tot în fieful lui Mons Hainaut. Adversar este Telekom Bonn (2-0).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.