Prima victorie pentru Alex Olah în Euromillions League – ediția 2018/19

Kangoeroes Basket au învins Limburg United în campionatul Belgiei la baschet masculin – ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 83-71.

Compatriotul nostru, Alex Olah a fost titularizat în formația învingătoare. El a bifat 23 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 15 puncte. Bănățeanul a terminat cu 5/10 la aruncările de două puncte, 1/1 de pe semicerc și 2/3 la linia de pedeapsă. În plus, a totalizat 5 recuperări (3 ofensive), o intercepție și un capac pentru 14 la eficiență.

Acesta a fost cel de-al 3-lea meci al lui Olah în sezonul 2018/19 în Euromillions League. El a stabilit recorduri personale de puncte și eficiență în această confruntare. Alex are medii de 22.7 minute cu 7.7 puncte și 5.0 recuperări pe partidă.

În urma acestui rezultat, Kangoeroes au 1-2 la general în campionatul Belgiei.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.