Prima serie de victorii legate pentru Timba Timișoara

Timba Timișoara a obținut prima serie de victorii consecutive în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. „Urșii” au învins BC Mureș, scor 92-63, la câteva zile după ce au învins pe terenul lui Dinamo București.

Meciul cu BC Mureș s-a desfășurat miercuri (31.01), la Sala Constantin Jude și a fost o restanță. El face prte din programul etapei a 7-a, fiind inițial amânat din cauza insolvenței în care a se află BC Mureș.

După acest rezultat, BC Timba Timișoara ajunge la 4-12. În schimb, BC Mureș este la 5-10. Ambele au câte 20 puncte în clasament, ardelenii având un meci mai puțin disputat decât bănățenii.

Dubla victorie a Timbei a fost obținută în compania a două echipe alcătuite din jucători autohtoni. Totodată, Timba a jucat cu șase străini în ambele partide amintite.

Acesta este al 2-lea succes repurtat pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Primul s-a consemnat în tur, cu Dinamo București. Echipa antrenată de către Dan Ionescu a mai învins la Iași și la București, cu Dinamo.

Timba primește vizita Sibiului în cursul serii de sâmbătă (03.02), iar BC Mureș va evolua tot la Timișoara, vineri (02.020, în compania lui BC SCM din localitate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.