Prima înfrângere pentru România la CE U16 feminin Divizia B – ediția 2019

România a suferit prima înfrângere la Campionatul European U16 feminin Divizia B – ediția 2019. Tricolorele au fost învinse de Slovenia, scor 37-67.

Jocul a fost controlat de ex-iugoslave, acestea construind un avantaj consistent în primele zece minute de joc, scor 26-12. Tricolorele au redus din deficit în secvența a 2-a. Scorul la jumătatea partidei era de 38-27.

Sfertul 3 a fost dominat de slovence, acestea reușind un parțial de 23-4. Ultimul act a fost extrem de modest de ambele părți. De notat că România a înscris doar zece puncte în ultimele 20 minute de joc efectiv.

Anisia Croitoru a totalizat 16 puncte înainte să fie descalificată pentru cinci greșeli personale. Alte șate jucătoare au punctat pentru România.Mojca Jelenc a replicat cu 14 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru formația învingătoare.

În urma acestui rezultat, România are 2-1 la general, iar Slovenia are 3-0. Duminică (18.08) este zi de pauză. Luni (19.08), elevele lui Mădălin Piperea se duelează cu Serbia. Acest meci va fi decisiv în lupta pentru calificarea în sferturile de finală.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.