Prima înfrângere pentru Cățe și Murcia în grupele Basketball Champions League 2018/19

UCAM Murcia a suferit primul eșec în grupele Basketball Champions League – ediția 2018/19. Formația iberică a cedat la limită, scor 80-81, în confruntarea cu MHP Riesen Ludwigsburg, din Germania. Meciul s-a desfășurat marți (13.11).

A fost o confruntare a echipelor care au disputat finala mică a Basketball Champions League în precedenta stagiune. Actualmente parcursul celor două formații este însă radical opus, în contradicție cu deznodământul confruntării directe.

Lamont Da’Sean Jones a înscris coșul victoriei pentru gazde cu 26 secunde înainte de final. El a completat o revenire a lui Ludwigsburg, formație ce a câștigat sfertul 4 cu 23-16.

Emanuel Cățe a venit de pe bancă pentru Murcia. El a totalizat 27 minute și 4 secunde de joc, perioadă în care a înscris 15 puncte, fiind principalul marcator al spaniolilor. Românul a terminat cu 7/11 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă. A adăugat 3 recuperări (două ofensive), o pasă decisivă și un capac cu trei posesii pierdute pentru 12 la eficiență și -1 la +/-.

După acest meci, UCAM Murcia are 5-1 la general și se menține pe primul loc în Grupa A. În schimb, Ludwigsburg obține prima victorie în actuala stagiune, situându-se pe ultimul loc în grupă.

Foto: championsleague.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.