Prestație solidă pentru Vlad Moldoveanu la Palau Blaugrana

Vlad Moldoveanu a avut o prestație ofensivă consistentă la meciul pe care Stelmet Zielona Gora l-a susținut în etapa a 2-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2015/16. Campioana Poloniei a jucat de la egal la egal cu FC Barcelona, însă a avut un final neinspirat de meci pentru a se recunoaște învinsă, scor 78-72.

Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 4 și s-a împerecheat la început cu Aleksandar Vezenkov, pentru ca ulterior să aibă dueluri cu Samardo Samuels. În 24 minute de joc, Moldoveanu a avut 3/3 la aruncările de la distanță, 1/2 din interiorul semicercului și 3/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. Vlad a adăugat 4 recuperări și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 13 la eficiență.

Similar primei etape din noua ediție a Euroligii, Vlad Moldoveanu a fost descalificat pentru cinci greșeli personale și nu s-a putut afla pe parchet pe final de meci. De altfel, polonezii au pierdut tot în ultimul minut, similar celor întâmplate la jocul cu Zalgiris Kaunas, în urmă cu o săptămână.

Moldoveanu a fost descalificat la scorul de 72-70 în favoarea echipei sale. Ulteror, Barcelona a înscris opt puncte, iar Zielona Gora nu a reușit să mai modifice tabela de marcaj.

Samardo Samuels a avut 23 puncte, 6 recuperări pentru Barcelona. El a profitat de absența lui Justin Doellman pentru a se face remarcat în ofensiva catalanilor. Tomas Satoransky și Juan Carlos Navarro au avut câte 10 puncte fiecare. Shane Lawal a bifat 7 recuperări ofensive pentru învingători.

Dejan Borovnjak și Mateusz Ponitka au avut câte 15 puncte pentru Zielona Gora.

Meciul a fost transmis în direct la DigiSport.

Barcelona are 1-1 la general, iar Zielona Gora are 0-2.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar