Prestație solidă pentru Olah, înfrângere pentru Kangoeroes

Alex Olah a fost cel mai bun marcator și unul dintre cei mai productivi jucători ai lui Kangoeroes Mechelen în partida pierdută pe teren propriu, în campionatul Belgiei, în cursul serii de sâmbătă (02.02). Amintita grupare a cedat în duelul cu Spirou Charleroi, scor 77-87.

Titularizat în frontcourt-ul echipei sale, pivotul bănățean a avut o prestație ofensivă impresionantă. Olah a izbutit 18 puncte, mai multe decât oricare dintre colegii săi. El a avut 6/10 la aruncările de două puncte, 1/1 la trei puncte și 3/3 la linia de pedeapsă.

Alex a reușit 4 recuperări, una fiind ofensivă. El a reușit 3 pase decisive și o intercepție cu două posesii pierdute. Olah a comis o greșeală personală și a fost faultat de patru ori, având un coeficient de 23 la eficiență.

Quincy Ford a replicat pentru Charleroi cu 30 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive. Nord-americanul a terminat cu un coeficient de 42 la eficiență, având 11/13 la aruncările din acțiune (incluzând cinci reușite de pe semicerc), în 34 minute de joc.

Kangoeroes au 5-10 la general și ocupă locul 8 din totalul de zece poziții în Euromillions League.

Olah are medii de 24.8 minute, cu 10.0 puncte, 6.1 recuperări, 1.1 intercepții și 1.0 pase decisive. El are procentaje de 57% la două puncte, 39% la trei puncte, 89% la linia de pedeapsă. A fost titularizat în toate cele 15 partide ale echipei sale și are un indice de 13.5 la eficiență.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.