Prestație solidă pentru Câțe, dar înfrângere pentru CB Prat

Emanuel Câțe a fost aproape de un double-double însă echipa sa CB Prat a suferit al 2-lea eșec stagional în LEB Oro. Echipa compatriotului nostru a cedat pe teren propriu, scor 70-73, în compania lui Melilla, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei.

Titularizat la poziția 5, Câțe a bifat 35 minute de joc. El a totalizat 11 puncte, cu 4/12 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă. El a adăugat 9 recuperări (4 ofensive), 4 capace și 2 intercepții pentru un indice de 15 la eficiență.

În urma acestui meci, Prat are 11-2 la general, iar Melilla ajunge la 10-3.

Câțe are zece meciuri disputate în LEB Oro cu medii statistice de 8.6 puncte, 4.0 recuperări, 0.4 pase decisive, 0.4 intercepții și 1.2 capace cu 1.5 posesii pierdute în 23:31 minute pe partidă pentru 12.9 la eficiență. Compatriotul nostru are procentaje de 51% din acțiune, respectiv 88% la linia de pedeapsă.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.