Prestație solidă pentru Emi Câțe în eșecul de la Manresa

Emanuel Câțe a fost principalul marcator și cel mai eficient jucător al lui CB Prat în eșecul suferit cu ICL Manresa, scor 62-75. Meciul a avut loc vineri (29.12) și contează pentru etapa a 16-a din sezonul regulat al LEB Oro, al 2-lea eșalon baschetbalistic din Spania.

Câțe a totalizat 11 puncte, cu 4/7 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă. El a adăugat 4 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive, 3 capace și o intercepție pentru 15 la eficiență. Compatriotul nostru a bifat 24 minute de joc.

În schimb, Rareș Uță a bifat șase minute, fără să puncteze și a reușit o intercepție în meciul câștigat de Valladolid pe terenul lui FC Barcelona B, scor 84-75.

CB Prat termină anul 2017 pe locul al 3-lea, la egalitate cu cea de-a 2-a clasată, Manresa. Ambele echipe au 12-4 la general. În schimb, Valladolid se situează pe locul al 6-lea, cu 9-7 la general. De notat că în această competiție participă 18 echipe.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.