Prestație de senzație pentru Emi Cățe

Emi Cățe a reușit cea mai valoroasă prestație individuală în actualul sezon competițional. Românul a ajutat-o pe CB Prat să învingă Iberostar Palma pe o revenire impresionantă. Rezultatul final al partidei ce contează pentru LEB Oro a fost de 78-76.

Titularizat la poziția 5, Cățe a totalizat 20 puncte (10/11 din acțiune), 18 recuperpri (6 ofensive), 2 pase decisive, un capac și o intercepție pentru 43 la eficiență. Emi a petrecut 36 minute pe parchet.

Prat s-a văzut condusă cu scorul de 17-27 la capătul primului sfert. Echipa compatriotului nostru a recuperat treptat din deficit, însă era condusă cu trei puncte la intrarea în secvența decisivă. Un parțial de 26-21 în sfertul 4 a schimbat soarta meciului în favoarea echipei amintite.

În 15 partide disputate, Cățe are mecii stationale de 9.6 puncte, 7.5 recuperări (3.1 ofensive), 0.7 pase decisive și 0.5 intercepții pentru 15.5 la eficiență în 24:44 minute pe partidă.

CB Prat are un bilanț general de 14-4 și se situează pe locul al 2-lea în cel de-al 2-lea eșalon iberic după disputarea primei etape din retur. Prima poziție aparține lui Cafes Candelas Breogan (15-3).

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.