Prestație ofensivă formidabilă pentru Jaycee Carroll

carroll

Jaycee Carroll a realizat o prestație individuală de excepție în meciul pe care Real Madrid s-a câștigat în etapa a 3-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2014/15. Vicecampioana Europei în 2013 și 2014 a surclasat pe Nizhny Novgorod, cu scorul de 112-83.

În cadrul meciului de la Palacio de Deportes Comunidat Madrid, sau din rațiuni de publicitate – Barclaycard Center, Carroll a avut nu mai puțin de 32 puncte în condițiile în care a petrecut doar 21 minute pe parchet. El a avut 7/9 la aruncările din afara semicercului, 3/5 la cele din interiorul acestuia, respectiv 5/5 la linia de pedeapsă. El a distribuit o pasă decisivă și a avut o recuperare, fără să piardă posesia mingii. Americanul a terminat partida cu un indice de 37 la eficiență.

Pe parcursul acestui meci, antrenorul Pablo Laso a folosit toți jucătorii înscriși pe foaia oficială. Zece dintre aceștia au petrecut peste 13 minute pe parchet. De notat că ibericii au jucat cu patru pivoți în această partidă, cărora li se adaugă Reyes și Nocioni. Așadar o rotație de șase oameni la pozițiile 4-5.

Rudy Fernandez a totalizat 14 puncte, 6 pase decisive, 3 intercepții, iar Felipe Reyes a contribuit cu 12 puncte pentru învingători. În replică, liderul la zi al Ligii VTB a beneficiat de 23 puncte și 8 pase decisive din partea lui Taylor Rochestie. El a fost secundat de către Trey Thompkins, autor a 18 puncte și 9 recuperări pentru Novgorod.

Real Madrid are 3-0 la general, în vreme ce rușii ajung la 1-2 în sezonul de debut la nivel de Euroligă.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.