Prestație ofensivă de excepție pentru Alex Olah

Alex Olah a izbutit o prestație ofensivă impresionantă în victoria repurtată de Kangoeroes pe terenul lui Okapi Aalstar, în etapa a 33-a din Euromillions League. Formația la care evoluează compatriotul nostru a învins cu scorul de 92-70.

În 33 minute, folosit ca titular la poziția 5, Olah a contabilizat 33 puncte. El a avut 11/15 la aruncările de două puncte, 3/3 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. A adăugat 6 recuperări și 2 pase decisive cu două posesii pierdute pentru 38 la eficiență.

Acesta este un record personal stagional de puncte marcate pentru Olah. El izbutește a 2-a performanță personală stagională la eficiență, recordul său fiind de 39, într-un meci cu Leuven Bears. A fost cel de-al 4-lea meci în acest sezon cu cel puțin 30 la eficiență pentru compatriotul nostru.

Alex are medii statistice de 12.4 puncte cu 60% la două puncte, 42% la trei puncte și 89% la linia de pedeapsă. El contribuie cu 6.9 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.8 intercepții și 0.7 capace pentru 16.2 la eficiență. Olah a jucat în toate cele 33 meciuri ale echipei sale, fiind titularizat de fiecare dată.

Cele două formații se duelează din nou sâmbătă (11.05). Kangoeroes au 12-21 și urcă pe locul 7, devansând tocmai echipe pe care au învins-o.

1 comentarii On Prestație ofensivă de excepție pentru Alex Olah

  • Oare nivelul echipei Kangoeroes este atit de scazut, in comparatie cu cel al Clujului, sau care sa fie explicatia acestei linii statistice bune ?
    Aici nu juca prea mult, Barro si Drungilas fiind optiunile din fata lui.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.