Prestație impresionantă pentru Emi Cațe la Torino

Emi Cațe a avut o prestație deosebită în meciul pierdut de România în Italia, scor 70-75. Duelul s-a desfășurat la Pala Ruffini din Torino, fiind transmis la DigiSport.

Titularizat la poziția 5, baschetbalistul originar din București, legitimat la CB Prat în LEB Oro, a fost cel mai bun jucător al vulturilor. El a bifat 24 minute pe partidă, perioadă în care a înscris 16 puncte. Emi a avut 6/7 din acțiune și 4/4 la linia de pedeapsă.

Pivotul României a totalizat 8 recuperări (3 ofensive), o pasă decisivă, un capac și nu a pierdut posesia mingii pentru 25 la eficiență și 8 la +/-. El a fost liderul echipei naționale la puncte, recuperări și eficiență. Reamintim faptul că Emi Cațe are doar 20 ani, fiind MVP al Campionatului European U20 masculin Divizia B 2017, de la Oradea. Sportivul originar din capitala României a evoluat și la EuroBasket 2017.

De notat că antrenorul Zare Markovski a selectat șase jucători în vârstă de 20 ani sau mai tineri pentru meciul din Italia.

Ceilalți lideri ai României în meciul de la Torino:

Pase decisive – Giordan Watson (5)
Intercepții – Radu Paliciuc (4)
+/- – Giordan Watson (9)
Minute – Vlad Moldoveanu (26:28)

Iată rezumatul partidei de la Pala Ruffini:

Foto&video: www.fiba.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.