Prestație impresionantă pentru Emi Câțe, însă echipa sa a pierdut

Emanuel Câțe a fost aproape de un double-double și a avut o prestație extrem de solidă, însă CB Prat a suferit cel de-al 2-lea eșec consecutiv în LEB Oro – cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniai. Gruparea amintită a cedat în fieful lui Tau Castello, scor 76-70.

În 31 minute de joc, Câțe a totalizat 15 puncte (6/7 din acțiune, 3/4 la linia de pedeapsă), 9 recuperări (5 ofensive), 4 capace și a terminat cu un indice de 24 la eficiență. Emi a fost cel mai bun jucător al lui Prat, conform indicelui de eficiență.

În schimb, Rareș Uță a avut 4 puncte în șase minute de joc la meciul pierdut de Valladolid pe terenul lui Trapa Palencia, scor 76-73.

După aceste meciuri, Câțe și Prat au 11-3 la general și se mențin pe locul al 2-lea. În schimb, Uță și Valladolid au 8-6, suficient pentru locul al 6-lea în ierarhia generală a celui de-al 2-lea eșalon iberic.

Foto: fiba.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.