Prestație foarte bună pentru Torok, dar Kormend pierde în Meciul 2 al seriei cu Szolnok

Rolland Torok a avut o prestație foarte bună în Meciul 2 al seriei pe care Kormend o dispută în compania lui Szolnok Olaj KK, în primul tur al playoff-ului ligii maghiare de baschet masculin – ediția 2013/14. În pofida contribuției baschetbalistului orădean, Kormend a pierdut, scor 70-72, în propriul fief pe mâna semifinalistei EuroChallenge.

În 39 minute de joc, Torok a avut 8/10 la aruncările din acțiune (8/8 la două puncte) și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și o posesie pierdută pentru un coeficient de 21 la eficiență.

torok

Cel mai eficient jucător din angrenajul lui Kormend a fost Jaytornah Wisseh. Fostul jucător al lui CSU Sibiu și Energia Rovinari a avut 14 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări cu 5 posesii pierdute. Americanul a obținut 10 faulturi și a terminat cu un indice de 25 la eficiență în 36 minute de joc.

De cealaltă parte, David Vojvoda a avut 21 puncte, iar Peter Lorant a terminat cu 11 puncte pentru învingători.

Scorul general al seriei a devenit 2-0 în favoarea lui Szolnok. Se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Următorul meci se dispută pe terenul lui Szolnok.

Foto: bb1.hu

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.