Presezon – Victorii pentru U-BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova și CSM Sighetu Marmației

U-BT Cluj-Napoca a triumfat într-un meci amical disputat miercuri (12.09), pe terenul lui CSM Tîrgu Mureș. Rezultatul final a fost de 88-71. Pe sferturi: 29-13, 22-16, 19-19, 18-23.

Potrivit site-ului oficial al clujenilor, U-BT a terminat partida cu 31 pase decisive și un procentaj de 74% la aruncările de două puncte. Formația de pe Someș a jucat fără Stanimir Marinov, Nandor Kuti și Pedja Stamenkovic.

Interesant este că Vlad Moldoveanu a rămas la echipa de club, marcând 14 puncte cu 5 pase decisive în meciul de la Tîrgu Mureș, în pofida faptului că a fost nominalizat în lista celor convocați la echipa națională a României pentru cantonamentul aflat în desfășurare la București, respectiv jocul cu Macedonia din precalificările EuroBasket 2021.

Jason Washburn a totalizat 19 puncte, 6 recuperări, Tony Easley a adăugat 16 puncte, 6 recuperări, 4 intercepții, 2 capace, iar Kyndall Dykes a încheiat cu 16 puncte și 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Ernests Kalve a reușit 24 puncte, 6 recuperări, Szabolcs Santa a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, iar Norbert Steff a încheiat cu 7 puncte și 7 pase decisive pentru CSM Tîrgu Mureș.

Într-un alt meci de verificare, desfășurat la București, SCM U Craiova a depășit echipa națională a României. Rezultatul final a fost de 78-72. Scor pe sferturi: 16-26, 23-21, 18-12, 21-13. Așadar, oltenii au început mai prost, însă au fost superiori în ultimele 30 minute de jos efectiv.

În schimb, CSM Sighetu Marmației a dispus de CS Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 99-65.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.