Presezon 2018/19 – Pe scurt despre meciurile de marți (04.09)

Trei meciuri s-au desfășurat în cursul zilei de marți (04.09) ce implică echipe angrenate în ediția 2018/19 a Ligii Naționale de baschet masculin. Unul a angrenat două formații din campionatul României, iar celelalte două au implicat adversari din țări vecine.

CSM CSU Oradea s-a impus pe terenul lui Alba Fehervar, scor 100-76. Meciul a fost controlat de campioana României, care a reușit să marcheze cu generozitate pe tot parcursul jocului, având o circulație foarte bună a mingii. În sferturile 2 și 3 s-a consemnat un parțial de 50-24 care a separat cele două protagoniste.

Sean Barnette a totalizat 19 puncte, 8 recuperări, Arturas Valeika a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, Bobe Nicolescu a încheiat cu 11 puncte, iar Vaidas Kariniauskas a reușit 11 puncte, 5 pase decisive. În total, 11 jucători au marcat pentru roș-albaștri în acest meci. Pentru prima dază în această vară bihorenii au jucat în formulă completă.

BCM U FC Argeș Pitești a depășit pentru a 2-a oară în câteva zile pe CSO Voluntari. După confruntarea din Ilfov, desfășurată la finele săptămânii trecute, de această dată meciul s-a desfășurat la Pitești. Rezultatul final a fost de 116-77. Jocul nu a avut istoric, fiind controlat în permanență de elevii lui Florin Nini.

Ivan Siriscevic a reușit 26 puncte, Mladen Jeremic a adăugat 20 puncte, 6 recuperări, Maksym Korniienko a încheiat cu 18 puncte, 10 recuperări, iar Tudor Gheorghe a izbutit 14 puncte pentru învingători.

SCM U Craiova a pierdut meciul cu Rilski Sportist, scor 77-78. Bulgarii îi au sub contract pe Ousmane Barro, Tony Gugino și Derek Wright, foști jucători în LNBM. Nu avem mai multe amănunte de la acest meci.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.