Presezon 2017 – Rezultate Cupa Timișoara

Cupa Timișoara – ediția 2017 s-a desfășurat în perioada 8-9 septembrie anul curent, la recent renovata Sală Constantin Jude. Evenimentul a avut caracter internațional, cu participarea echipei KK Vrsac, din Serbia, formație ce a câștigat turneul.

Alături de gruparea amintită și de gazdele de la BC SCM Timișoara, la turneu au participat CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu.

Turneul s-a desfășurat sub formă eliminatorie, cu jocurile din semifinale programate a se desfășura vineri (08.09), iar finalele programate o zi mai târziu.

Iată rezultatele înregistrate:

Ziua 1 – Vineri (08.09)
CSM CSU Oradea vs KK Vrsac, scor 99-101
BC SCM Timișoara vs BC CSU Sibiu, scor 85-89

Ziua 2 – Sâmbătă (09.09)
BC SCM Timișoara vs CSM CSU Oradea, scor 86-87
KK Vrsac vs BC CSU Sibiu, scor 66-65

A fost un turneu deosebit de util pentru toate protagonistele ținând cont de echilibrul înregistrat în cele patru jocuri. Prin urmare, antrenorii au vut posibilitatea să testeze potențialul jucătorilor și să exereze acțiuni de joc pe ambele faze în condițiile în care a existat o oarecare miză pe tabela de marcaj.

Foto: www.timisoreni.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.