Președintele lui Rytas Vilnius forțat să demisioneze după ce a purtat o șapcă cu însemnele lui Zalgiris Kaunas

Antanas Guoga a demisionat din funcția de președinte al clubului Rytas Vilnius. Decizia vine la mai puțin de 48 ore de la Meciul 3 al seriei de playoff dintre Zalgiris Kaunas și Fenerbahce Beko Istanbul, în Euroliga masculină.

Anunțul a fost făcut de către jurnalistul Donatas Urbontas pe Twitter.

Așa cum se precizează în postare. Guoga a purtat o șapcă cu însemnele lui Zalgiris Kaunas, rivala lui Rytas Vilnius în campionatul Lituaniei. Acest gest a fost primit cu o reacție negativă de suporterii lui Rytas, care au boicotat meciul echipei favorite în semn de protest față de președintele clubului.

Totodată, suporterii au lansat o campanie agresivă împotriva lui Guoga pe rețelele de socializare. În aceste condiții, amintitul oficial a demisionat din funcția de președinte al clubului din Vilnius.

Antanas Guoga, cunoscut drept Tony G, este un om de afaceri, politician și jucător de poker. El este un finanțator de seamă al federației lituaniene de baschet, iar în trecut a fost proprietarul echipei BC Prienai. Totodată, este proprietarul agenției de pariuri TonyBet.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.