Încă un premiu pentru Luka Doncic

Luka Doncic a mai obținut un premiu. El a fost inclus în echipa celor mai buni tineri jucători ai sezonului 2017/18 în Liga ACB. Totodată a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun tânăr jucător al sezonului amintit în Spania.

Slovenul în vârstă de 19 ani a obținut punctaj maxim din partea participanților la vot. Doncic a primit câte 25 puncte de la antrenori, jucători, presă și ligă. El a fost secondat în această ierarhia de către Jonathan Barreiro (Tecnyconta Zaragoza) și Sergi García (Valencia Basket Club/Tecnyconta Zaragoza).

În cvintetul celor mai buni debutanți au fost incluși, alături de cei trei jucători enumerați au fost incluși Simon Birgander (Divina Seguros Joventut), și Xabi López-Arostegui (Divina Seguros Joventut). Cel de-al 6-lea jucător votat a fost Ludvig Hakanson (Movistar Estudiantes).

Este al 2-lea trofeu de cel mai bun tânăr jucător al Ligii ACB pentru Luka Doncic. El a fost recompensat cu același trofeu în sezonul precedent. Anterior au fost premiați: Guillem Vives (2014), Dani Diez (2015), respectiv Juancho Hernangomez (2016).

Premiile obținute de către Luka Doncic în sezonul 2017/18

– MVP al sezonului în Euroligă
– MVP al Final Four-ului Euroligii
– Cel mai bun tânăr jucător în Euroligă
– Inclus în cvintetul ideal în Euroligă
– Inclus în cvintetul ideal al Ligii ACB

Urmează să fie anunțat MVP-ul Ligii ACB pe sezonul 2017/18, acolo unde Doncic este un candidat, alături de Tornike Shengelia, Gary Neal și Henk Norel.

În altă ordine de idei, Christian Eyenga, de la Montakit Fuenlabrada, a fost desemnat cel mai spectaculos jucător al sezonului 2017/18 în Liga ACB.

Foto&video: www.acb.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.