Poziția Euroleague Basketball în legătură cu memoriul lui Khimki Moscova

Euroleague Basketball a formulat un răspuns la memoriul depus de Khimki Moscova în urma celor consemnate la încheierea Meciului 4 al seriei cu CSKA Moscova din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2017/18.

Iată conținutul comunicatului:

„După analiza rapoartelor solicitare, se confirmă faptul că Tyler Honeycutt a solicitat schimbare când pe timpul de joc mai erau 20.7 secunde din sfertul al 4-lea al meciului. Din moment ce solicitarea acestuia nu a fost anulată ulterior, masa oficială a anunțat în mod corect schimbarea solicitată de Khimki Moscova la primul moment în care schimbarea putea fi efectuată, adică cu 5.1 secunde înainte de finalul sfertului 4.

Arbitrii nu au auzit imediat semnalul mesei oficiale, astfel încât jocul a fost reluat imediat, fără a avea cunoștință de solicitarea de schimbare. După ce masa oficială a reușit să înștiințeze arbitrul principala fost oprit jocul, iar apoi s-a apelat la sistemul IRS pentru reluarea jocului cu timpul de joc corespunzător.

Echipa gazdă a refuzat să efectueze schimbarea după ce i s-a oferit aceast posibilitate. Pentru a evita prelungirea momentului de întrerupere a jocului, arbitrii au decis să reia jocul fără a se efectua schimbarea solicitată și care nu a fost anulată de Khimki Moscova.”

Faza incriminată de Khimki Moscova

Citiți și

Khimki Moscova – Euroleague Basketball va analiza întâmplările din Meciul 4 al seriei cu CSKA

1 comentarii On Poziția Euroleague Basketball în legătură cu memoriul lui Khimki Moscova

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.