Postul lui Dimitris Itoudis în pericol?

Postul lui Dimitris Itoudis la cârma lui CSKA Moscova este în pericol. Cotidianul catalan Sport notează că tehnicianul elen își joacă funcția în meciul pe care rușii îl dispută la Barcelona, în etapa a 20-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19.

De fiecare dată când a fost adusă în discuție situația lui Itoudis, conducerea lui CSKA a reacționat, manifestându-și susținerea față de fostul asistent al lui Zeljko Obradovic la Panathinaikos Atena. Lucrurile s-ar putea schimba în condițiile în care moscoviții au 6-5 în ultimele 11 partide disputate în Euroligă, un bilanț ce nu poate fi nici măcar satisfăcător pentru o echipă de asemenea calibru.

În plus, CSKA Moscova vine după primul eșec suferit în Liga VTB. Aici, formația lui Itoudis a fost depășită de Zenit St. Petersburg. La ora actuală, CSKA este lider solitar în Liga VTB și are 14-5 în Euroligă, bilanț cu care ocupă locul 3.

Vineri (25.01), la Barcelona, CSKA Moscova joacă nu doar pentru victorie pe terenul liderului la zi în Liga ACB, ci și pentru menținerea antrenorului. Partida demarează la ora 22:00, fiind transmisă în direct la DigiSport 4.

Itoudis are 48 ani și se află la cel de-al 5-lea sezon în funcția de antrenor al lui CSKA Moscova. El a câștigat Euroliga în 2016, ocupând locul 3 în 2015 și 2017, respectiv locul 4 în 2018. De asemenea, a triumfat în Liga VTB de patru ori din tot atâtea încercări.

Reamintim că până la această oră șapte din totalul de 16 echipe angrenate în actuala ediție a Euroligii masculine au schimbat antrenorul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.