Portland reacționează în seria cu Denver

Portland TrailBlazers au restabilit egalitatea în seria cu Denver Nuggets. Meciul 2 al confruntării din semifinalele Conferinței Vest în playoff-ul NBA 2019, desfășurat în Colorado, s-a încheiat cu scorul de 97-90.

Partida a fost controlată de oaspeți, aceștia desprinzându-se la 50-35 în prima repriză. A 2-a jumătate a consemnat revirimentul gazdelor, dar Portland s-a menținut în avantaj până la final.

Denver a terminat cu 23 recuperări ofensive, cu 16 mai multe decât Portland. Învingătorii au avut mai multe reușite din acțiune și procentaje mai bune la toate capitolele.

Foto: Bruce Ely / Trail Blazers

CJ McCollum a bifat 20 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, Rodney Hood și Enes Kanter au adăugat câte 15 puncte, Damian Lillard a izbutit 14 puncte, iar Al Farouq Aminu a încheiat cu 11 puncte, 10 recuperări pentru Portland.

Nikola Jokic a replicat cu 16 puncte, 14 recuperări și 7 pase decisive, Jamal Murray a adăugat 15 puncte, 7 recuperări, iar Paul Millsap a bifat 14 puncte, 11 recuperări pentru Denver.

O recapitulare a situației în semifinalele conferințelor după primele două meciuri:

Milwaukee Bucks vs Boston Celtics 1-1
Toronto Raptors vs Philadelphia 76ers 1-1
Golden State Warriors vs Houston Rockets 2-0
Denver Nuggets vs Portland TrailBlazers 1-1

Meciurile 3 și 4 se dispută în Boston, Philadelphia, Houston și Portland. Seriile se desfășoară pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.