CSU Ploiești și Dan Dacian București sunt campioane naționale la baby baschet (U10)

CSU Ploiești este noua campioană a României la baby baschet masculin. Formația antrenată de Elena Stan a dispus în finala Campionatului Național U10, de la Mangalia, de MC Ball din localitate. Rezultatul final a fost de 69-23.

Echipa prahoveană a repurtat victorii convingătoare pe tot parcursul competiției. Acestea au culminat cu succesele obținute în fazele eliminatorii, asupra lui Baller Otopeni, Dan Dacian București și amintita MC Ball Mangalia.

Podiumul a fost completat de principala echipă a clubului ACS Dan Dacian București. Această formație a depășit ACS Eco Sport Team Sibiu, scor 31-13, în jocul pentru medaliile de bronz.

Competiția feminină a revenit lui ACS Dan Dacian București, care a trecut în marea finală de CS Olimpia București cu scorul de 28-12. De notat că Olimpia a avut trei echipe între primele opt. Podiumul în întrecerea fetelor a fost completat de CS Crișul Rookies Oradea, după 27-8 în finala mică, disputată în compania lui Gladius Tîrgu Mureș.

Clasament final masculin (au participat 109 echipe)

1. CSU 1 Ploiești
2. MC Ball Mangalia
3. Dan Dacian Alb București
4. Eco Sport Team 1 Sibiu
5. U-BT 1 Cluj-Napoca
6. Play Ball București
7. Baller 1 Otopeni
8. Total Sport 1 București
9. Spike București
10. 4Sports Agronomia Alb București

Clasament final feminin (39 echipe)

1. Dan Dacian Portocaliu București
2. Olimpia 2 București
3. Crișul Rookies Oradea
4. Gladius Roșu Tîrgu Mureș
5. Olimpia 1 București
6. CSȘ Bega Timișoara
7. CSȘ Craiova
8. Olimpia 3 București
9. CS Otopeni
10. Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Cea de-a 2-a săptămână va cuprinde întrecerea feminină de mini baschet. Ulterior, în cea de-a 3-a și ultima săptămână de întrecere la Mangalia se va desfășura competiția masculină principală de mini baschet (U12).

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On CSU Ploiești și Dan Dacian București sunt campioane naționale la baby baschet (U10)

  • Echipa din Ploiesti de departe cea mai buna din acest turneu, au aratat ca o echipa de mini din punct de vedere al organizarii jocului. La fete, Dan Dacian au o jucatoare de 1,85 (+/-) care se misca extraordinar pentru varsta/inaltimea ei; foarte probabil ca in 5-6 ani sa o vedem in lotul Romaniei de senioare daca va continua baschetul.
    Un turneu bine organizat per ansamblu, Mangalia fiind locatia optima; sper sa ne reintoarcem aici si la anul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.