Playoff-ul NBA 2019 a demarat cu un break

Playoff-ul NBA 2019 a demarat cu un break. Brooklyn Nets au învins pe terenul Philadelphiei 76ers, scor 111-102. Jocul a fost controlat de gruparea din New York, grație unei prestații ofensive excepționale, consemnată pe parcursul primelor 36 minute de joc efectiv.

Brooklyn a înscris câte 31 puncte în fiecare din primele trei sferturi. Oaspeții s-au desprins la nouă puncte în secvența inaugurală și conduceau cu 62-54 la jumătatea confruntării. Avantajul lui Nets a crescut la 11 puncte cu 12 minute rămase de disputat, pentru ca în ultimul act defensiva acestora să fie de ajuns pentru conservarea avantajului.

PHILADELPHIA, PA – APRIL 13: Foto Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Philadelphia a terminat meciul cu 3/25 la aruncările de trei puncte, pentru un procentaj de 13%. În aceste condiții, avantajele la linia de pedeapsă (42-26 la libere executate), recuperare ofensivă (16-10), pase decisive (20-15) au fost insuficiente. De altfel, deși a avut mai puține vizite la linia de pedeapsă, Brooklyn a terminat cu 92% la acest procedeu, în timp de gazdele au avut sub 70%. În plus, unitatea a 2-a a lui Nets a fost impresionantă, producând 59 puncte!

DeAngelo Russell a reușit 26 puncte, 4 pase decisive, Caris LeVert a reușit 23 puncte, iar Spencer Dinwiddie a terminat cu 18 puncte pentru învingători. Ed Davis a reușit 12 puncte, 16 recuperări în timp limitat pentru Brooklyn.

Jimmy Butler a replicat cu 36 puncte, 9 recuperări, 2 intercepții, 2 capace, Joel Embiid a terminat cu 22 puncte, 15 recupeărri, 5 capace și 4 pase decisive, iar Boban Marjanovic a izbutit 13 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări, o intercepție și un capac în doar 15 minute de joc.

De notat că Jarrett Allen a jucat doar zece minute pentru Brooklyn.

Scorul general devine 1-0 pentru Nets. Meciul 2 are loc tot în Philadelphia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.