Playoff-ul LNBM 2019 la start – Evidența aparițiilor consecutive în această fază a competiției pentru fiecare echipă

Șapte din cele opt echipe prezente în playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19 au evoluat în această fază și în sezonul precedent. Singura modificare constă în apariția lui Dinamo Știința București în locul lui Phoenix Galați.

U-BT Cluj-Napoca deține cea mai lungă serie activă de prezențe în playoff. Formația de pe Someș se află la cel de-al 21-lea playoff consecutiv, adică la a 21-a prezență succesivă între primele opt echipe ale României.

CSM CSU Oradea abordează playoff-ul LNBM pentru a 10-a oară în istorie și se află la cea de-a 9-a apariție consecutivă între primele opt echipe ale României.

Steaua București parcurge primul sezon după despărțirea de CSM București. Militarii reușesc a 5-a apariție înlănțuită în fazele eliminatorii ale Ligii Naționale de baschet masculin.

BC CSU Sibiu este la cea de-a 4-a prezență succesivă între primele opt echipe ale țării. SCM U Craiova este tot la cea de-a 4-a apariție consecutivă în playoff.

SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești bifează a 3-a prezență consecutivă în playoff fiecare.

Așa cum s-a notat în primul paragraf, Dinamo Știința București a absentat din playoff în sezonul anterior. De altfel, formația din capitală a jucat ultima dată în fazele superioare ale Ligii Naționale în sezonul 2015/16, sub denumirea Dinamo București.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.