Playoff-ul LNBM 2018 începe pe 2 mai

Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 este programat să demareze pe data de 2 mai anul curent. Cu o zi mai devreme decât prevederile Regulamentului Specific. Acest lucru se datorează faptului că DigiSport va încerca să producă transmisia unui număr cât mai mare de meciuri din fazele superioare ale competiției.

Miercuri (02.05), cu începere de la ora 17:00, se dă primul angajament al playoff-ului LNBM 2018. Chiar dacă încă nu este definitivat, programul Meciului 1 din turul inaugural este următorul:

Miercuri – 2 mai
Ora 17:00, Meciul 1 al seriei care demarează la Cluj-Napoca (U-BT Cluj vs ?)
Ora 18:45, Meciul 1 al seriei care demarează la Sibiu (BC CSU Sibiu vs ?)

Joi – 3 mai
Ora 17:00, Meciul 1 al seriei care demarează la Oradea (CSM CSU Oradea vs ?)
Ora 18:45, Meciul 1 al seriei care demarează la București (CSM Steaua EximBank vs ?)

Reamintim faptul că până la această oră, cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat, știm că BC CSU Sibiu, U-BT Cluj-Napoca, CSM Steaua EximBank și CSM CSU Oradea vor beneficia de avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului. Cu alte cuvinte, aceste formații vor disputa Meciurile 1 și 2 pe teren propriu.

Nu știm încă poițiile finale la locurile 1-4, respectiv la locurile 7-8.

Cel mai important, din punct de vedere al producției TV, este că se știe unde trebuie trimise carele. Cu alte cuvinte programul acestora pentru producția transmisiunilor Meciului 1 poate fi stabilit.

Reamintim și faptul că în playoff se joacă cu zi de pauză. Așadar, Meciul 2 al seriilor ce le implică pe U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu ar urma să se desfășoare vineri, iar cel al seriilor ce le implică pe CSM CSU Oradea și CSM Steaua ExmBank se vor desfășura sâmbătă. Încă o dată trebuie subliniat faptul că programul nu este încă definitivat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.