Playoff-ul Basketball Champions League a demarat cu victorii pentru BK Ventspils și Aris Salonic

Playoff-ul Basketball Champions League a demarat în cursul serii de marți (07.02). S-au disputat două partide din manșa inaugurală a primului tur, celelalte șase confruntări urmând a se desfășura miercuri (08.02).

BK Ventspils, fost adversar al lui Usak Sportif în faza grupelor, s-a impus pe teren propriu în confruntarea cu Umana Reyer Venezia, ultimul oponent al CSM CSU Oradea în Champions League. Meciul din Letonia s-a terminat cu scorul de 74-67. Învingătorii au avut cinci jucători cu cel puțin zece puncte marcate. În replică, Melvin Ejim a reușit 15 puncte, 6 recuperări înainte de a fi descalificat.

De notat că Ventspils a avut 7-7 și s-a clasat pe locul 5 în Grupa C. În schimb, Venezia a avut 9-5 și a ocupat locul 2, la egalitate cu câștigătoarea Grupei B.

Jocul revanșă se va disputa peste două săptămâni, după turneele de cupă națională. Confruntarea de la Venezia va determina numele echipei calificate în turul al 2-lea. Italienii au nevoie de o victorie la opt puncte diferență.

Celălalt meci al serii a consemnat o victorie categorică pentru Aris Salonic, asupra lui Strasbourg IG. Rezultatul final a fost de 71-52, la capătul unui meci controlat în permanență cu autoritate de elevii lui Dimitris Priftis.

Aris a terminat Grupa A pe locul 4, cu 8-6 la general. În schimb, Strasbourg a avut 9-5 în Grupa D, încheiată pe locul 3.

Foto: www.basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.